Termeni si conditii

Dragi oaspeti,

Dorinta noastra este sa va oferim o experienta de neuitat în Complexul Clabucet, din punct de vedere al cazarii, al produselor culinare oferite în restaurantul nostru  precum si al celorlalte servicii. Pentru a putea sa va oferim toate acestea, am stabilit o serie reguli de care va rugam, în mod respectuos, sa tineti cont atât în timpul cât si dupa ce s-a încheiat sejurul dumneavoastra în hotelul nostru.

Sosirea ai plecarea

Primirea camerei se poate face începând cu ora  15 pm

Eliberarea camerei se va face înainte de ora 12.00

Primirea camerei mai devreme, dar si eliberarea acesteia mai târziu de orele mentionate mai sus este posibila la cerere, iar preturile acestor servicii sunt disponibile la receptie.

Copii

Nu exista costuri suplimentare pentru copiii sub 6 ani care stau in camera cu parintii. Va rugam sa ne comunicati atunci când faceti rezervarea daca aveati nevoie de un patut pentru copil.

Programul restaurantului si al barului

Mici gustari va pot fi puse la dispoziaie oricând în timpul zilei.

•    Micul dejun  se serveste zilnic între 7.30 ai 10.30 am

Prânzul  se serveste între 12.30 ai 2.30 pm

•    Cina  se serveste între 7.30 ai 9.00 pm

•    Room Service este disponibil la cerere – pe durata cat Restaurantul este deschis.

Modalitati de plata

Cartile de credit MasterCard si Visa sunt acceptate, dar si plata în numerar, cu tichete de vacanta, precum si transferurile bancare.

Rezervare

Pentru rezervare se percepe un avans de 30% din valoarea sejurului, datele necesare de pe card sunt numarul cardului si data de expirare.

Anularea rezervarii

Orice anulare  de rezervare se va face numai în scris.

Daca aceasta anulare se face cu mai putin de 7 zile înainte de data la care ati anuntat ca sositi si înainte de ora 12.00 ora locala, se va pierde avansul.  Nu se vor aplica penalizari daca se va face anularea rezervarii cu cel putin zece  7 zile înainte.

Reducerea sejurului

În intervalul de timp în care se poate face anularea rezervarii sau dupa ce a fost primita camera, puteti modifica durata sejurului dumneavoastra, platind contravaloarea unei nopti de cazare, sau 50.0% din contravaloarea cazarii sau a pachetului pentru care ati optat.

Tarife si durata minima a sejurului

Tarifele noastre difera în functie de tipul de camera pentru care optati, disponibilitate, zi si anotimp; la sfârsit de saptamâna si pe perioada verii solicitarile sunt mari. În aceasta perioada si pentru anumite pachete oferite este posibil sa solicitam ca durata minima a sejurului sa fie de doua zile.

Gratificatiile si costurile serviciilor

Gratificatiile pentru personalul hotelului sunt la latitudinea clientilor nostrii si nu vom solicita costuri suplimentare pentru servicii.

Fumatul

La Complex Clabucet nu este permis fumatul în camere sau în spatii publice; exista locuri special amenajate, in restaurant, bar terase si alte spatii în aer liber pe întreaga proprietate. Se va percepe o taxa de salubrizare care este echivalenta cu contravaloarea unei nopti de cazare, pentru camerele în care s-a fumat.

Spatiul de parcare si autoturismele

Parcarea se poate face în locurile speciale amenajate si este gratuita. Desi luam toate masurile de precautie, nu ne asumam responsabilitatea în caz de furt sau de daune pe suprafata proprietatii noastre.

Animalele de casa

La Complex Clabucet este permis accesul cu animale de companie doar in spatiul special amenajat iar aceste se va face cu costul aferent – intrebati la receptie.

Confidentialitatea informatiilor 

Daca ne contactati prin e-mail, fax sau prin intermediul acestui site, ne vom permite sa va contactam în viitor pentru a va trimite materiale  si oferte promotionale sau a va informa în legatura cu evenimentele pe care le vom organiza. Nu vom folosi niciodata numele sau informatiile despre dumneavoastra fara sa avem în prealabil acordul dumneavoastra. Veti avea posibilitatea sa ne comunicati daca doriti sa primiti aceste informatii în viitor.

Oaspeti suplimentari

În cazul în care nu ne informati în prealabil, toate tarifele noastre sunt calculate pentru doua persoane. Va rugam sa consultati pagina noastra de rezervari pentru a vedea tarifele pentru oaspeti suplimentari.

Rezervari pentru grupuri

Daca exista solicitari pentru cinci sau mai multe camere, avem nevoie sa ne informati în avans pentru a va putea asista în momentul cazarii. Dorim sa întâmpinam personal membrii grupurilor si sa le oferim cele mai bune servicii.  Ne bucuram sa va oferim informatii despre activitatile, evenimentele sau chiar transferul pe care le organizam de la si la aeroport.

Politica de protectie a mediului

Pentru noi reprezinta o permanenta preocupare sa putem sa ne desfasuram activitatea într-un mediu corespunzator si de aceea promovam mereu constientizare celor care ne viziteaza asupra mediului înconjurator. Pregatim personalul nostru pentru a-si desfasura activitatea respectând si protejând mediul înconjurator, iar periodic actualizam acest mod de lucru.

Dispute si reclamatii

Orice controversa, disputa sau reclamatie care ar putea sa apara în urma aplicarii  politicii hotelului nostru, va intra sub jurisdictia tribunalului din Brasov.

Modificari ale politicii hotelului

Politica hotelului poate fi modificata fara a se face notificari în prealabil. Ultima modificare a avut loc la data de 24.11.2015.