Despre noi

Deși construit în mijlocul naturii, Complexul Clăbucet Sosire, se află la o mică distanță de centrul orașului Predeal. Accesul direct la pârtia de schi economisește timpul și evită stress-ul musafirilor noștri.

Hotel Premier, Cabana Clăbucet
Despre Hotel Premier

Restaurant Premier

Restaurant Premier vă va răsfăța cu un mic dejun substanțial și bine echilibrat. Printre preparatele atent selecționate se regăsesc fructe și legume proaspete, preparate reci și calde din carne, o varietate de brânzeturi, sucuri, iaurturi și cereale. Bucurați-vă de un start minunat dimineața cu un mic dejun bogat.

Restaurantul Premier va ofera atat preparate internationale cat si o selecție de specialități și mâncăruri tradiționale A la Cart

În cazul în care nu sunteți un oaspete al hotelului, dar doriți să savurati preparate gustoase, suntem mai mult decât bucuroși să vă rezervăm o masă!

Tabere

Complexul Clăbucet Sosire poate fi destinația perfectă pentru tabere de schi dar și de vară. Amplasat chiar la pârtia de schi oferă momente minunate pentru micuții iubitori de sport și natură dar și condiții de maximă siguranță.

În taberele de vară sau de iarnă copiii, indiferent de vârstă și experiență, se vor bucura de timp de calitate petrecut în mijlocul naturii, cunoscând tainele muntelui și dobândind experiențe care le vor fi folositoare întreaga viață fără a fi necesar să piardă din prețiosul timp de distracție cu deplasări plictisitoare.

Tabere in Predeal
Evenimente corporate, sală de conferințe Predeal

Evenimente Corporate

Complexul Clăbucet din Predeal dispune de două săli de conferințe complet dotate și utilate.

Sala de conferințe din Hotel Premier are 20 de locuri.

Sala de conferințe din Cabana Clăbucet are 60 de locuri.

Găzduire evenimente

Complexul Clăbucet dispune de 3 locații unde puteți organiza evenimentele dumneavoastră.

Găzduire evenimente Complex Clăbucet Predeal

Doriți informații suplimentare?

Pentru detalii și disponibilitate, Hotel Premier și Cabana Clăbucet nu ezitați să ne contactați!